Ólomkatona öntés

Ahoy!

Pcit talán korábban kellett volna írnom, de az ilyesmire való emlékezés sosem volt az erősségem…

Szóval szeptember 6.-án szombaton Veszprémben a Március 15. úti Klubkönyvtárban fogok ólomkatonákat önteni 15 órától 18 óráig. Minden érdeklődőt szívesen várok. Amennyire tudom lesznek más programok is.

Amennyiben erre nem tud valaki eljönni október 18-án szombaton a Dózsavárosi Klubkönyvtárban, szintén Veszprémben, lesz ólomkatona öntés. A könyvtár 10-től 12-ig várja a látogatókat (legalábbis úgy gondolom, hogy ez(ek) szabadon látogatható programok lesznek, de majd vasárnap frissítem a postot).

És amennyiben valaki erről is lemarad, jövőre 2009. március 14-én 15 órától 18-ig a Cholnoky Klubkönyvtárban megtalál, ahol skót duda órákat fogok adni… Csak vicc volt (bár szívesen megtanulnék játszani a skót dudán:). Tehát ott is önteni fogok. Ólomkatonát. És ez is Veszprém.

Ezen felül még azok akik kilátogatnak Pákozdra szeptember 28.-án vasárnap a különböző érdekes programok mellett engem is megtalálhatnak úgy fél kettő-kettőtől valahol a helyszínen. A nagy szakállas, szemüveges srácot kell keresni a macis kötényben és idétlen vigyorral. Lehet, hogy valami pózna szerűség is lesz, ólomkatona öntés felirattal. ( Ez attól függ, mennyire leszek lusta csinálni egyet:) Kitudja, hátha több idétlen, szakállas szemüveges fiatal is lesz arra macis kötényben…

Jó szórakozást.

0 Responses to “Ólomkatona öntés”


  1. No Comments

Leave a Reply