Author Archive for misi

A kézművesség szépségei

Még annyit tennék hozzá, hogy többek közt lesz ólomkatona öntés is:), illetve hogy a kiállítás november 7-ig tart nyitva.

Ólomkatona öntés

Ahoy!

Pcit talán korábban kellett volna írnom, de az ilyesmire való emlékezés sosem volt az erősségem…

Szóval szeptember 6.-án szombaton Veszprémben a Március 15. úti Klubkönyvtárban fogok ólomkatonákat önteni 15 órától 18 óráig. Minden érdeklődőt szívesen várok. Amennyire tudom lesznek más programok is.

Amennyiben erre nem tud valaki eljönni október 18-án szombaton a Dózsavárosi Klubkönyvtárban, szintén Veszprémben, lesz ólomkatona öntés. A könyvtár 10-től 12-ig várja a látogatókat (legalábbis úgy gondolom, hogy ez(ek) szabadon látogatható programok lesznek, de majd vasárnap frissítem a postot).

És amennyiben valaki erről is lemarad, jövőre 2009. március 14-én 15 órától 18-ig a Cholnoky Klubkönyvtárban megtalál, ahol skót duda órákat fogok adni… Csak vicc volt (bár szívesen megtanulnék játszani a skót dudán:). Tehát ott is önteni fogok. Ólomkatonát. És ez is Veszprém.

Ezen felül még azok akik kilátogatnak Pákozdra szeptember 28.-án vasárnap a különböző érdekes programok mellett engem is megtalálhatnak úgy fél kettő-kettőtől valahol a helyszínen. A nagy szakállas, szemüveges srácot kell keresni a macis kötényben és idétlen vigyorral. Lehet, hogy valami pózna szerűség is lesz, ólomkatona öntés felirattal. ( Ez attól függ, mennyire leszek lusta csinálni egyet:) Kitudja, hátha több idétlen, szakállas szemüveges fiatal is lesz arra macis kötényben…

Jó szórakozást.

TűzzelVassal Update

Az előző hírhez kapcsolódik, hogy 2008. június 21-én 10-től 12 óráig ólomkatona öntést tartok Én (Tolvaj Mihály). A Mechanikus Medve Műhely alatt található fickót kell keresni. Valószínüleg Rómaiakat fogok vinni önteni, meg egy vagy két, már bejáratott napoleoni katonát. Az öntés ingyenes, az érdeklődők számától függően egy vagy két katonát lehet majd önteni. Minden érdeklődőt szeretettel várok.